SUPRASEL™ Nitrīta Sāls: DROŠĪBA, ĒRTĪBA, GARANTIJA gaļas pārstrādes tehnoloģijā

 

Pielietojums

Tīrs nātrija nitrīts ir indīgs! Nātrija nitrīta izmantošana gaļas rūpniecībā ir atļauta tikai savienojumā ar sāli.

SUPRASEL nitrīta sāls ir dāņu nitrītsāls, kas ražots Akzo Nobel Salt A/S rūpnīcā un tiek rekomendēts izmantošanai gaļas pārstrādes rūpniecībā. Tas ir drošs augstākās kvalitātes produkts, ērti lietojams, kas pats "palīdz" izvairīties no nitrīta pārdozēšanas gaļas produktos.

 

Sāls veids

Produkts izstrādāts, izmantojot augstākās kvalitātes vakuumsāli ar pievienotu nātrija nitrītu, sauktu arī par “krāsas fiksatoru”. To izmanto gandrīz visu gaļas pārstrādes produktu ražošanā, lai nodrošinātu gaļas izstrādājumiem dabisku, patīkamu un noturīgu krāsu, lielisku aromātu un garšu. Tas novērš patogēno mikroorganismu veidošanos un vairošanos, kā arī garantē izstrādājumu nekaitīgumu, drošību un teicamu kvalitāti.

 

Sastāvs

NaCl (sāls) % min 99,8

H2O (mitrums) % max 0,10

E 250 (nitrīts) NaNO2 % 0.54 – 0.6

*Pilna ķīmiskā sastāva specifikācija un kvalitātes deklarācijas tiek nodrošinātas kopā ar pārdošanas dokumentiem.

 

Suprasel Nitrīta sāls izmantojams tikai gaļas pārstrādes procesos un gaļas produktu ražošanā!

 

Rekomendācijas lietošanai

 

 

 

Sertifikāti

ISO 9001

ISO 14001

ISO 22000

Atbilstības sertifikāts

HACCP

Nesatur GMO

Nesatur alergēnus

Atbilst Košera prasībām

Atbilst Codex Alimentarius pārtikas sāls standartiem Nr 150 – 1985

 

Artikuls: 4889

Iepakojums:

25 kg plastikāta maisi uz EUR paliktņa, ar unikālu katra maisa un katras paletes personīgās identifikācijas numuru

 

Skaits transporta pakā:

1 gabals

 

Skaits uz eiropaletes:

Uz viena paliktņa 48 maisi

 

Eiropaletes svars, Neto:

1200 kg

 

Eiropaletes svars, Bruto:

1230 kg

 

Eiropaletes izmēri:

120 x 95 x 95 cm

 

Derīguma termiņš:

3 gadi

 

Fasētājs/Piegādātājs:

Akzo Nobel AS

Latvijas Sāls Tirdzniecības Kompānija. Buļļu iela 47A, Rīga, LV-1067, tālr. 67 063 931,

WhatsApp: 24 202 040, e-mail: lstk@lstk.lv

Saturs © LSTK 2014-2022.