Rupjais galda sāls "Pavāriņš"

 

Pielietojums

Latvijā tradicionāli izmantotais,  maltais un sijātais rupjais «0» maluma sāls ēdienu gatavošanai, sālīšanai un konservēšanai.

 

Sāls veids

Rupjais sāls- dabiska balti pelēka kristāliska viela, kas iegūta no pazemes sāls iežu depozītiem. Sāls tiek drupināts/ noārdīts ar kalnrūpniecības metodēm un transportēts uz rūpnīcu. Rūpnīcā notiek sāls sadalīšana pēc frakcijām, kvalitātes un šahtām.

 

Sastāvs

Izejvielas izcelsme: Artemsoļ, Ukraina

Na Cl (sāls) % min 98

Na 39%

H2O -  0.2%

Nešķīstošās daļas - 0.32%

Pretsalipes viela  E535  < 10 mg/kg

 

*Pilna ķīmiskā sastāva specifikācija un kvalitātes deklarācijas tiek nodrošinātas kopā ar pārdošanas dokumentiem.

 

Izcelsmes apraksts

Akmensāls atradnes ir veidojušās iztvaikošanas procesā no jūras ūdens pirms miljoniem gadu. Sāls depozīts ar kalnrūpniecībā esošajām metodēm tiek noārdīts, sasmalcināts, attīrīts un safasēts.  Akmensāls ir gandrīz tīrs NaCl, šāda veida sāli labprāt izmanto pārtikas rūpniecībā un dēvē par “vārāmo sāli”.  Tomēr tas satur daudz un dažādus piemaisījumus.

 

Sertifikāti

Atbilstības sertifikāts

Latsert (LV)

Ražotāja "Certificate of Origin" (Ukraina)

Kvalitātes un drošuma apliecība (Ukraina)

Ekoloģiskā deklarācija (Ukraina)

Atbilstības sertifikāts (Ukraina)

 

Artikuls: 1-OVA

Iepakojums:

1 kg polietilēna HD maisiņš

 

Skaits transporta pakā:

1 kg x 20 gab

 

Skaits uz eiropaletes:

1000 gab / 50 transporta pakas/ 1000 kg

 

Eiropaletes svars, Neto:

1000 kg

 

Eiropaletes svars, Bruto:

1020 kg

 

Eiropaletes izmēri:

120x95x95 cm

 

Derīguma termiņš:

Neierobežots

 

Fasētājs/Piegādātājs:

Fasētājs: SIA "LSTK"

Latvijas Sāls Tirdzniecības Kompānija. Buļļu iela 47A, Rīga, LV-1067, tālr. 67 063 931, e-mail: lstk@lstk.lv

Saturs © LSTK 2014-2020.